Δελτίο Τύπου
Η Παρέμβαση για την Κοινωνία & το Περιβάλλον, πραγματοποιεί την Γενική της Συνέλευση, την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στις 11:00 το πρωί, στον Πολυχώρο του δήμου Μαρκόπουλου, στο Πόρτο Ράφτη.
Στη διάρκεια της Γ.Σ., θα γίνει απολογισμός των ενεργειών και των δράσεων, που έχουν πραγματοποιηθεί στο διάστημα από την προηγούμενη Γ.Σ. και θα υπάρξει συζήτηση με του παριστάμενους, σχετικά με τα τεκταινόμενα στην περιοχή. Επίσης θα γίνει εκλογή νέων μελών για την Συντονιστική Επιτροπή της Παρέμβασης.
Το εύρος της δράσης της Παρέμβασης, περιλαμβάνει το παραλιακό μέτωπο, το Λιμενικό Ταμείο και τη λειτουργία του, τα λατομεία, τα εργοστάσια βιομάζας, τη διαχείριση των απορριμμάτων, καθώς και την προσπάθεια για την ενημέρωση του κόσμου κυρίως μέσω διαδικτύου.
Σε κάποιες από αυτές τις δράσεις, ήρθαμε σε συνεννόηση και με άλλες συλλογικότητες, κάτι που στο μέλλον ευελπιστούμε να γενικευτεί. Όλα αυτά θα αναφερθούν και θα συζητηθούν εκτενώς την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016, στις 11:00 το πρωί, στην Γενική Συνέλευση της Παρέμβασης για την Κοινωνία & το Περιβάλλον, η οποία είναι ανοικτή σε όποιον θέλει να την παρακολουθήσει.
Η Συντονιστική Επιτροπή

Από admin

Αφήστε μια απάντηση