Την Τετάρτη 6/12 η Συντονιστική Επιτροπή της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ για την ΚΟΙΝΩΝΙΑ & το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ συναντήθηκε με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου καταστηματαρχών εστίασης & συναφών επαγγελμάτων Πόρτο Ράφτη – Μαρκόπουλου, μετά από πρωτοβουλία των τελευταίων.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας καθώς και τις προθέσεις των δύο πλευρών για τη λύση τους.

Διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν απόψεις που συγκλίνουν προς την ίδια κατεύθυνση και από όλους εκφράστηκε η πεποίθηση ότι μια συνεργασία των δύο φορέων θα είναι προς το συμφέρον του Πόρτο Ράφτη, της προστασίας του περιβάλλοντος, της δημιουργίας έργων υποδομών για την κοινωνία και της ανάπτυξης της υγιούς επιχειρηματικότητας.

Για αυτόν το λόγο συμφωνήσαμε ότι πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας συνεννόηση και αλληλεγγύη.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πιστεύει ότι στην πόλη του Πόρτο Ράφτη μπορούμε να ζούμε & να επιχειρούμε με σεβασμό στο περιβάλλον και τους δημόσιους χώρους, αποτρέποντας εκείνους που θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν παράνομα & προς ίδιον όφελος, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Και θεωρεί ότι η πρώτη αυτή συνάντηση μπορεί να ανοίξει δρόμους για τον από κοινού καθορισμό των όρων κατάρτισης ενός Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου για το σύνολο του παραλιακού μετώπου του Πόρτο Ράφτη με στόχο την ανάπτυξή του.
Πόρτο Ράφτη, 27/12/2017
Για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Από Admin 2

Αφήστε μια απάντηση