Κατόπιν των επανειλημμένων συναντήσεων και προσπαθειών από πέρυσι το καλοκαίρι με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ κ. Ταστάνη και τους τεχνικούς του συμβούλους, για το δίκαιο αίτημα της σύνδεσης του Πόρτο Ράφτη και του Μαρκόπουλου με το δίκτυο της δημόσιας αστικής συγκοινωνίας, τη συμπαράταξη φορέων & συλλογικοτήτων του Πόρτο Ράφτη και την προσκόμιση 3.000 υπογραφών των συμπολιτών μας πετύχαμε τη θετική γνώμη του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας καθώς και τη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου μετά από εισήγηση της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.
Έλειπε όμως η άποψη του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών άνευ της οποίας δεν μπορούσε ο ΟΑΣΑ να προχωρήσει στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση του έργου.

Μετά από δύο πολύωρες συναντήσεις που είχαμε με τα στελέχη & τους συνεργάτες του γραφείου του υπουργού κ. Σπίρτζη πριν από τις γιορτές, σήμερα μας έγινε γνωστό ότι και η εισήγηση του Υπουργού προς τον ΟΑΣΑ είναι θετική.
Το επόμενο βήμα μας είναι η συνάντησή μας (σε τεχνικό πια επίπεδο) με τον ΟΑΣΑ για να καθοριστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Συμπολίτες, η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ πιστεύει πως η κοινή δράση των πολιτών, με στόχο τη λύση των προβλημάτων, είναι αυτή που φέρνει αποτελέσματα.
Η δημόσια συγκοινωνία είναι δημόσιο αγαθό και το κερδίσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

Για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Η Συντονιστική Επιτροπή
Καρρά Ειρήνη
Κωτούλας Χρήστος
Νικολάκης Νίκος
Πιτσιλής Κώστας
Πλατσάκης Γιώργος
 
 
 

Από Admin 2

Αφήστε μια απάντηση