Μια 35ετής παράδοση της ΟΣΠΑ καταλύθηκε από το σημερινό της Πρόεδρο κ. Στρατουδάκη.
Κάθε χρόνο, με αφορμή το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας, εξελισσόταν ένας δημιουργικός διάλογος ανάμεσα στον Πρόεδρο και τους παρευρισκόμενους δημοτικούς παράγοντες και πολίτες.
Ο απολογισμός της χρονιάς από τον πρόεδρο δεχόταν την κριτική και τις προτάσεις των πολιτών αλλά και τις εξαγγελίες των αιρετών παραγόντων.
Εφέτος η παράδοση αυτή έσπασε όταν ο Πρόεδρος κ. Στρατουδάκης αρνήθηκε να δώσει το λόγο όχι μόνο στους πολίτες αλλά και στον επί σειρά ετών πιο επιτυχημένο Πρόεδρο της ΟΣΠΑ Χρήστο Κωτούλα, ο οποίος ανταποκρινόμενος στο ανοιχτό κάλεσμα της εκδήλωσης παραβρέθηκε και ως εκπρόσωπος της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ.
Κι αν αυτό ήταν μόνο ένα εσωτερικό πρόβλημα της Ομοσπονδίας μπορεί και να μην το σχολιάζαμε.
Όταν όμως με αυτή την αντιδεοντολογική, αντιδημοκρατική και αυταρχική συμπεριφορά του προέδρου Στρατουδάκη επιχειρείται να φιμωθεί η αλήθεια τότε αφορά όλους τους πολίτες.
Τι ήθελε λοιπόν να κρύψει ο κ. Στρατουδάκης συνεπικουρούμενος μάλιστα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Πολίτη;
Τίποτα άλλο παρά την αλήθεια για τη σύνδεση του Πόρτο Ράφτη με το δίκτυο της δημόσιας αστικής συγκοινωνίας. 
Ο κ. Στρατουδάκης ισχυρίστηκε στην ομιλία του ότι η ΟΣΠΑ κατ’ αποκλειστικότητα προωθεί το θέμα στης αστικής συγκοινωνίας στην πόλη μας.
Ενώ ο κ. Πολίτης ισχυρίστηκε ότι η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου αφορά τη δημιουργία «εσωτερικής συγκοινωνίας» στο Πόρτο Ράφτη!
Απέκρυψαν και διαστρέβλωσαν την αλήθεια.
Και η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησε η προσπάθεια για την αστική συγκοινωνία από την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ο κ. Στρατουδάκης ήταν αντίθετος «γιατί θα γινόμασταν Λούτσα»!
Η αλήθεια είναι ότι η ΟΣΠΑ προσήλθε στην προσπάθεια όταν αντιλήφθηκε ότι ήδη είχαν συστρατευτεί σ’ αυτήν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αν. Αττικής «Κ. Σωτηρίου», η Επιτροπή Αγώνα Μαρκοπούλου – Πόρτο Ράφτη, ο Σύλλογος Αυλάκι – Πρασσιές και οι 3.000 υπογραφές των πολιτών του Δήμου μας.
Θεωρούμε ότι τέτοιες «κουτοπονηριές» δεν αρμόζουν στον Πρόεδρο της ΟΣΠΑ και όταν μάλιστα χρησιμοποιούνται ως προσωπική προβολή στην ουσία υπονομεύουν την κοινή προσπάθεια.
Η σύνδεση του Πόρτο Ράφτη με το δίκτυο αστικής δημόσιας συγκοινωνίας είναι πολύ μεγάλος στόχος και όταν τον πετύχουμε θα αφορά και θα εξυπηρετεί όλους τους πολίτες και όχι τις πολιτικές φιλοδοξίες μερικών.
Για την ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Η Συντονιστική Επιτροπή

Από Admin 2

Αφήστε μια απάντηση